Fede styles fra Thrasher

}

29. marts 2021

o

Kategori: Uncategorized

l

Skrevet af: happyadmin

Sponsoreret

Hos den danske skateboardbutik The Boss Shop, kan du blandt andet finde et stort udvalg af tøj fra det amerikanske tøjmærke Thrasher. Mangler du en ny fed hættetrøje, en ny farverig t-shirt eller et par solbriller i en smart farve, så tag et kig i det store udvalg hos The Boss Shop.

Thrasher er et kendt tøjmærke til skatere, som for første gang så dagens lys tilbage i 1981 i San Francisco. Dengang startede Trasher som et månedligt skateboard magasin, hvor der også løbende blev lavet en masse fede kollektioner af tøj. Kollektionerne fra Thrasher består af fede sweatshirts, t-shirts, skate sko, grip tape og kuglelejer. Alt sammen skabt for at du kan få en cool udstråling, når du skal skateboarde.

Er du på jagt efter en butik, hvor personalet deler den samme passion for skateboarding som dig selv, så er The Boss Shop det helt rigtige sted at starte. Personalet er alle erfarne skatere, som til dagligt sørger for at teste alle brands, før de bliver solgt videre i butikken. De er hjælpsomme og hjælper dig gerne med at finde den style, der passer bedst til dit behov.

Du kan endda finde tøj til de små i det store udvalg. Så ønsker du at matche tøj med den mindste i hjemmet, så er der rig mulighed for at finde en style, som I begge kan gå med.

Mangler du en cool hættetrøje eller en farverig t-shirt fra Thrasher, så er det uden tvivl en god ide at starte med at tjekke shoppen ud på Thebossshop.dk.

 

Raleterede

indlæg

Gode råd til en sikker og god bilferie
Gode råd til en sikker og god bilferie

Har du altid drømt om import af bil fra Tyskland, og er denne drøm nu gået i opfyldelse? Så er det på tide, at du inviterer familien med på en bilferie. Her finder du gode råd til en sikker og god bilferie. Pak bilen ordentligt Først og fremmest er det vigtigt, at du...

Mangler du en god seng at sove i?
Mangler du en god seng at sove i?

Er du på udkig efter en ny dobbeltseng, så burde du se nærmere i det store udvalg hos Bedrenaetter.dk. Dobbeltsengene fås i mange varianter, forskellige farver og størrelser, så du nemt og bekvemt kan finde en ny seng online. Vi har alle brug for at få en god...