Derfor skal du vælge et år på en danse efterskole

}

29. november 2021

o

Kategori: Sport

l

Skrevet af: happyadmin

Sponsoreret

Er ballet, moderne dans, street/funk, hip-hop og wacking lige noget for dig, så bør du overveje at tage et enkelt skoleår på en danse efterskole. Her er der rig mulighed for at prøve kræfter af med forskellige stile indenfor dans. Så elsker du at udtrykke dig gennem din egen krop og dans, så er et skoleår på en danse efterskole, helt sikkert lige noget for dig. 

 

Du får mulighed for at udvikle din egen koreografi

Selvom meget af danseundervisningen foregår sammen med dine medstuderende og i hold, så er målet med at deltage på danselinjen, at du udvikler din egen kropsbevidsthed, attitude og dine bevægelser.  Men det er ikke alt, for har du en ambition om selv at udvikle dine egne koreografier, så har du også mulighed for at gøre det. 

 

Du kan deltage uanset hvordan dit niveau er

Vælger du at deltage på skolens dansehold, er det selvfølgelig altid et plus, hvis du allerede inden du starter, har erfaring med dans. Men det er absolut ikke et must, det vigtigste er nemlig din egen indsats, og at du er villig og ikke bange for at træne sammen med resten af holdet. 

 

Langt væk hjemmefra – men aldrig alene

Det der kendetegner en efterskole, uanset hvilken efterskole du ender med at vælge, gælder nøjagtig samme spilleregler. Her skal du nemlig undvære din mor og far, eventuelt også større eller mindre søskende. Selvom det i starten kan være en stor mundfuld, og en stor omvæltning, så er du heldigvis aldrig alene på en efterskole. 

 

Med en masse andre unge mennesker og en fast og kompetent lærerstab omkring dig, har du altid én omkring dig, som vil være med til at give dig en oplevelse på skolen, som du med garanti aldrig vil glemme igen. 

 

Raleterede

indlæg

3 gaver til mænd, der dyrker sport
3 gaver til mænd, der dyrker sport

Det kan generelt være rigtig svært at finde gode gaver til mænd. Det er nemlig sådan, at hvis en mand har en hobby, så erhverver han sig alt, hvad der er muligt, inden for den hobby. Han køber gadgets i massevis, sportstøj og det allerbedste udstyr, inden for den...

Hvilket skateboard skal jeg vælge?
Hvilket skateboard skal jeg vælge?

Der findes utrolig mange skateboards på nettet, og er du først begyndt med at lede efter et, så kan det måske også godt være svært at vælge. Er det første gang du skal i gang med at skate, kan du måske blive fristet af at købe en billig model, ene og alene fordi den...

4 gode grunde til at spille golf
4 gode grunde til at spille golf

Er du på udkig efter en ny hobby, og nyder du lange gåture ude i den fri natur, så er golf måske noget for dig. Golf er en af de ældste sportsgrene i verden, og har du endnu ikke spillet det, så finder du her 4 gode grunde til, hvorfor den populære sport er så populær...