Er dit barn vild med at være aktiv?

}

28. oktober 2021

o

Kategori: Sport

l

Skrevet af: happyadmin

Sponsoreret

Går dit barn i 8 eller 9 klasse, så er tiden efterhånden kommet til at skulle finde ud af hvad der skal ske efter folkeskolen. Kan dit barn godt lide at have en aktiv hverdag hvor sport og forskellige aktiviteter er en del af hverdagen? Så er et ophold på en idrætsefterskole på Sjælland, måske lige noget for ham eller hende.

 

På Vestsjællands Idrætsefterskole er der rig mulighed for at udvikle sig, og er sport og en aktiv hverdag ikke helt fremmed for dit barn, så kan det være en god idé at prøve kræfter med den anerkendte efterskole.

 

Her er både nysgerrighed, gåpåmod og vedholdenhed en af de primære kerneværdier som kendetegner skolen, og er denne tilgang ikke helt fremmed for din søn eller datter, så gælder det bare om at komme afsted.

 

Et skoleår med et fantastisk fællesskab

Selvom det stadig handler om at gå i skole, og alt hvad det indebærer, så byder et ophold på Vestsjællands Idrætsefterskole på alt muligt andet. Her er fællesskabet en del af at være på opholdet, hvor der ikke er to dage der ligner hinanden.

 

Lyder et ophold på Vestsjællands Idrætsefterskole til at være noget for dit barn, så bør du tilmelde jer et infomøde på skolen. Her kan I sammen høre mere omkring hvad det vil sige at være elev på den populære skole, og hvem ved måske bliver det endda svært at få dit barn med hjem igen, når der først går hul på det eventyrlige skoleår.

 

Raleterede

indlæg

3 gaver til mænd, der dyrker sport
3 gaver til mænd, der dyrker sport

Det kan generelt være rigtig svært at finde gode gaver til mænd. Det er nemlig sådan, at hvis en mand har en hobby, så erhverver han sig alt, hvad der er muligt, inden for den hobby. Han køber gadgets i massevis, sportstøj og det allerbedste udstyr, inden for den...

Hvilket skateboard skal jeg vælge?
Hvilket skateboard skal jeg vælge?

Der findes utrolig mange skateboards på nettet, og er du først begyndt med at lede efter et, så kan det måske også godt være svært at vælge. Er det første gang du skal i gang med at skate, kan du måske blive fristet af at købe en billig model, ene og alene fordi den...

4 gode grunde til at spille golf
4 gode grunde til at spille golf

Er du på udkig efter en ny hobby, og nyder du lange gåture ude i den fri natur, så er golf måske noget for dig. Golf er en af de ældste sportsgrene i verden, og har du endnu ikke spillet det, så finder du her 4 gode grunde til, hvorfor den populære sport er så populær...