Håndsprit i høj kvalitet

}

4. december 2020

o

Kategori: Uncategorized

l

Skrevet af: happyadmin

Sponsoreret

Hos den danske virksomhed Lomax er de eksperter i kontorforsyning, men de forhandler også andre ting som for eksempel håndsprit og forskellige spritdispensere. Lige siden 1962 har virksomheden forhandlet alt indenfor kontor, al lige fra kontorartikler til lagerudstyr og værnemidler.

Vi lever i en særlig tid, hvor der på grund af Corona er kommet et stort fokus på hygiejne og værnemidler. Det gælder blandt andet håndsprit, som er et super godt alternativ til at gøre hænderne rene, hvis du ikke er i nærheden af vand og sæbe.

Men med så meget andet udstyr så kræver håndsprit en gang imellem også noget udstyr, som det kan stå i såsom en spritdispenser. Står du i en situation, hvor du skal have gæster eller i en situation, hvor I skal være flere mennesker samlet på en gang. Så er det nødvendigt at have en god spritdispenser til rådighed.

Indholdsfortegnelse

Spritdispenser af høj kvalitet

Ligesom med mange andre produkter, som du finder hos Lomax, kan du også forvente at finde spritdispensere i høj kvalitet. Du kan vælge mellem flere forskellige, alt efter hvor spritdispenseren skal bruges. Vælger du en til at hænge på væggen, skal du vælge et fast sted, fordi den kommer til at hænge fast. Vælger du i stedet en med stander, har du mulighed for at flytte den rundt efter behov.

På hjemmesiden Lomax.dk finder du et stort udvalg af værnemidler. Heriblandt håndsprit og forskellige spritdispensere. Så uanset hvor stort dit behov er for at have håndsprit tilgængelig for dine gæster eller medarbejdere, så finder du det hos Lomax.

 

Raleterede

indlæg

Mangler du en god seng at sove i?
Mangler du en god seng at sove i?

Er du på udkig efter en ny dobbeltseng, så burde du se nærmere i det store udvalg hos Bedrenaetter.dk. Dobbeltsengene fås i mange varianter, forskellige farver og størrelser, så du nemt og bekvemt kan finde en ny seng online. Vi har alle brug for at få en god...

Fede styles fra Thrasher
Fede styles fra Thrasher

Hos den danske skateboardbutik The Boss Shop, kan du blandt andet finde et stort udvalg af tøj fra det amerikanske tøjmærke Thrasher. Mangler du en ny fed hættetrøje, en ny farverig t-shirt eller et par solbriller i en smart farve, så tag et kig i det store udvalg hos...