Håndsprit i høj kvalitet

}

4. december 2020

o

Kategori: Uncategorized

l

Skrevet af: happyadmin

Sponsoreret

Hos den danske virksomhed Lomax er de eksperter i kontorforsyning, men de forhandler også andre ting som for eksempel håndsprit og forskellige spritdispensere. Lige siden 1962 har virksomheden forhandlet alt indenfor kontor, al lige fra kontorartikler til lagerudstyr og værnemidler.

Vi lever i en særlig tid, hvor der på grund af Corona er kommet et stort fokus på hygiejne og værnemidler. Det gælder blandt andet håndsprit, som er et super godt alternativ til at gøre hænderne rene, hvis du ikke er i nærheden af vand og sæbe.

Men med så meget andet udstyr så kræver håndsprit en gang imellem også noget udstyr, som det kan stå i såsom en spritdispenser. Står du i en situation, hvor du skal have gæster eller i en situation, hvor I skal være flere mennesker samlet på en gang. Så er det nødvendigt at have en god spritdispenser til rådighed.

Indholdsfortegnelse

Spritdispenser af høj kvalitet

Ligesom med mange andre produkter, som du finder hos Lomax, kan du også forvente at finde spritdispensere i høj kvalitet. Du kan vælge mellem flere forskellige, alt efter hvor spritdispenseren skal bruges. Vælger du en til at hænge på væggen, skal du vælge et fast sted, fordi den kommer til at hænge fast. Vælger du i stedet en med stander, har du mulighed for at flytte den rundt efter behov.

På hjemmesiden Lomax.dk finder du et stort udvalg af værnemidler. Heriblandt håndsprit og forskellige spritdispensere. Så uanset hvor stort dit behov er for at have håndsprit tilgængelig for dine gæster eller medarbejdere, så finder du det hos Lomax.

 

Raleterede

indlæg

Gode råd til en sikker og god bilferie
Gode råd til en sikker og god bilferie

Har du altid drømt om import af bil fra Tyskland, og er denne drøm nu gået i opfyldelse? Så er det på tide, at du inviterer familien med på en bilferie. Her finder du gode råd til en sikker og god bilferie. Pak bilen ordentligt Først og fremmest er det vigtigt, at du...

Det skal du overveje, inden du køber hest
Det skal du overveje, inden du køber hest

Hvis du overvejer at købe en hest, så er der et par vigtige ting, som du bør overveje, før du træffer din beslutning.   Først og fremmest skal du overveje, hvilken type hest du ønsker. Har du en bestemt race i tankerne, eller ønsker du blot en almindelig...