Hvilket skateboard skal jeg vælge?

}

17. marts 2022

o

Kategori: Sport

l

Skrevet af: happyadmin

Sponsoreret

Der findes utrolig mange skateboards på nettet, og er du først begyndt med at lede efter et, så kan det måske også godt være svært at vælge. Er det første gang du skal i gang med at skate, kan du måske blive fristet af at købe en billig model, ene og alene fordi den ikke koster ret meget. 

 

Det er dog ikke den bedste ide, de billige modeller er ofte ret tynde, og vil nemt knække. Det betyder at du alligevel er nødt til at investere i et nyt, hvilket også betyder at du have penge op af lommen endnu engang. 

 

Vil du gerne have et godt skateboard i en høj kvalitet, så kan du med stor fordel besøge denne skate shop. Her kan du blandt mange andre fede ting, finde boards fra blandt andet Polar, Hockey, Rip N Dip og Sour. 

 

Indholdsfortegnelse

Sørg for at have udstyret i orden

Er du ny til at skate, indebærer det også at der er en masse nye begreber du skal lære. Først og fremmest er boardet, det stykke træ du skal stå på, når du skal skate. De findes i alverdens farver, vægtklasser og størrelser, hvorfor det er vigtigt at du finder det der passer bedst til dig. 

 

Dertil kommer også en masse andre udtryk, som er med til at bestemme, hvordan du står når du skal skate. Det er udtryk som bredden og længden på boardet. Det er akselafstanden, som er den afstand der er fra det ene sæt monteringshuller, til de andre. Der er også næse og hale, næsen er den ende med den største afrundende del, og halen den modsatte. 

 

Til sidst er der kurve og lag, hvor det board med flere lag, klart er det stærkeste board. 

 

Raleterede

indlæg

3 gaver til mænd, der dyrker sport
3 gaver til mænd, der dyrker sport

Det kan generelt være rigtig svært at finde gode gaver til mænd. Det er nemlig sådan, at hvis en mand har en hobby, så erhverver han sig alt, hvad der er muligt, inden for den hobby. Han køber gadgets i massevis, sportstøj og det allerbedste udstyr, inden for den...

4 gode grunde til at spille golf
4 gode grunde til at spille golf

Er du på udkig efter en ny hobby, og nyder du lange gåture ude i den fri natur, så er golf måske noget for dig. Golf er en af de ældste sportsgrene i verden, og har du endnu ikke spillet det, så finder du her 4 gode grunde til, hvorfor den populære sport er så populær...

Derfor skal du vælge et år på en danse efterskole
Derfor skal du vælge et år på en danse efterskole

Er ballet, moderne dans, street/funk, hip-hop og wacking lige noget for dig, så bør du overveje at tage et enkelt skoleår på en danse efterskole. Her er der rig mulighed for at prøve kræfter af med forskellige stile indenfor dans. Så elsker du at udtrykke dig gennem...