Simple tips til en sund livsstil

}

24. november 2020

o

Kategori: Kost

l

Skrevet af: happyadmin

Sponsoreret

Nogle gange kan det føles som lidt af et pres at opretholde en sund livsstil. For mange er det en overvældende udfordring, der ikke synes at passe ind i en travl hverdag. Et fuldtidsjob, sund kost og træning spiller bare ikke rigtig sammen.

Men en sund livsstil kan dog sagtens indarbejdes i de mange små dagligdagsting, vi alle foretager os hver dag. Hvis du gør det konsekvent og over tid, kan det medføre overraskende resultater.

Start dagen med et glas vand

Kaffe er fantastisk om morgenen. Men hvis du starter dagen med et glas vand som det første, hjælper du ikke kun din fordøjelse. Du kan også forbedre din huds sundhed og få mere energi.

Brug trappen

At bruge trappen i stedet for elevatoren er en simpel måde, hvorpå du får lidt fysisk aktivitet ind i dagligdagen, der styrker og toner dine ben. Find gerne på undskyldninger flere gange om dagen på jobbet, så du kan tage trappen lidt mere.

Lav din egen mad

Start med at tage et lækkert og inspirerende kokkeforklæde på. Begynd derefter at lave din egen mad helt fra bunden. Brug uforarbejdede fødevarer som frugt og grønt i rigelige mængder. Kig på kødets, ostens og andre madvarers fedtprocent, når du handler ind. Lav en tallerken hvor du arrangerer maden, så den ser lækker og indbydende ud. Husk kun at spise en portion til aftensmad.

Har du madpakke med på arbejde, så sørg for at størstedelen er frugt og grønt. Du kan læse mere om kokkeforklæder her: https://www.kentaur.com/dk/c/kokke-forklaeder.

Raleterede

indlæg

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.